Увага, ви використовуєте застарілий браузер

Даний сайт виготовлений за використанням передових, сучасних технологій і не підтримує Internet Explorer 8-ої версії.

Рекомендуємо Вам вибрати і встановити будь-який із сучасних браузерів. Це безкоштовно і займе всього кілька хвилин.

Створити

Оформіть свою петицію. Висвітліть її тему та зміст, додайте графічну обкладинку (необов'язково)

Зареєструватися

Авторизуйтеся або зареєструйтеся для отримання можливості публікації петицій на сайті

Опублікувати

Перевірте інформацію, у разі необхідності відкоригуйте її та зберіть 10 підписів для її відкритої публікації

ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ, ІМ'Я, ПО-БАТЬКОВІ *

ТЕМА ВАШОЇ ПЕТИЦІЇ *

Лаконічно (одним реченням) формулюємо суть петиції.
Наприклад: "Оголошення Володимира Жириновського персоною нон-грата в Україні".

Коротко опишіть свою петицію для зручності її пошуку користувачами у загальному каталозі.

Наприклад: "Для недопущення здійснення Володимиром Жириновським підривної діяльності проти України заборонити йому в'їзд на територію країни строком на 10 років".

Дане поле необов'язкове для заповнення. Якщо Ви його не заповните, це зробить модератор сайту.

Детально опишіть свою ініціативу. Зазначте підстави та наведіть аргументи щодо важливості піднятого Вами питання. Обгрунтуйте актуальність та необхідність реалізації ініціативи. Надайте максимум інформації, яка зможе переконати інших громадян підтримати Вашу ініціативу.
"Володимир Жириновський, який є громадянином Російської Федерації постійно здійснює діяльність, направлену проти України. Зокрема, він:
- в АР Крим організовував мітинги, на яких закликав громадян України до повалення законної влади та приєднання Криму до Росії;
- поширює серед громадян матеріали екстремістського характеру;
- закликає керівництво РФ та інших іноземних країн (Румунія, Польща, Угорщина) ввести в Україну свої війська та приєднати до своїх країн території, які є невід'ємною частиною України.

Враховуючи той факт, що такі дії можуть мати вкрай негативні наслідки (дестабілізація ситуації в країні, завдання матеріальної шкоди майну громадян та державних установ, безпосередня загроза людському життю та здоров'ю тощо), вимагаю оголосити Володимира Жириновського персоною нон-грата та заборонити йому в'їзд на територію України строком на 10 років."

НАДАЙТЕ ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ *

Населений пункт, де Ви проживаєте
Оберіть розділ, що максимально відповідає темі вашого звернення

Хочете, щоб Вашу петицію помітили і підтримали якомога більше людей? Тоді додайте до неї фото, яке буде привертати до Вашої ініціативи увагу
Фото формату png, jpg. Розміром не більше 5М та не менше 350 х 300 пікселів.